Buszigénylés 2021/2022

Megosztás

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Az Berde Mózes Unitárius Gimnázium a 2021/2022-es tanévben az előző évhez hasonlóban 3 útvonalon fog iskolabuszt működtetni, útvonalanként összesen 16 diák szállítását vállalva. A buszjárat az első félév harmadik hetétől, vagyis 2021. szeptember 27-től kezd működni.

A 3 útvonal a következő:

  • Székelykeresztúr – Csekefalva – Szentábrahám – Székelykeresztúr
  • Székelykeresztúr – Betfalva – Székelykeresztúr
  • Székelykeresztúr – Alsóboldogfalva – Újszékely – Székelykeresztúr

Az iskolabuszra való jelentkezések ügyében az iskola a következő feltételeket határozta meg:

  1. Amennyiben egyik vagy másik útvonalon a jelentkezők száma meghaladja a 16-ot, a jelentkezéseket a jelentkezési sorrendben áll módunkban elfogadni.
  2. Azokat a diákokat részesítjük előnyben, akik mindkét (reggeli és koradélutáni) járatát igénybe akarják venni.
  3. Az iskolabuszra való jelentkezésre 2021. szeptember 6. (reggel 8:00 órai kezdettel) és 2021. szeptember 8. között (délután 15:00 óráig), kizárólag online formában van lehetőség az alábbiakban közzétett Google Forms kitöltése által. Figyelem: minden diákra külön jelentkezést kell kitölteni!
  4. A változó közegészségügyi helyzetre és változó rendeletekre való tekintettel az iskola fenntartja a menetrend és a létszám újjászervezésének a jogát.

Jelen értesítést a jelentkezés kezdete előtt az iskola honlapján és az iskola belső csoportjain tesszük közzé, így a jelentkezés során mindenki egyenlő eséllyel indul. A jelentkezési sorrendet a számítógépes program fogja rögzíteni.

A kitöltéshez kattintson az alábbi linkre és kövesse az utasításokat!

https://forms.gle/awuzXanGGMxNDvFD9

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük