Kedves Diákok, Tisztelt Szülők!

Megosztás

            Elérkezett az idő, hogy a 2021/2022-es tanévvel kapcsolatos első tudnivalókat az érdeklődök tudomására hozzuk. Az alábbi fontos tudnivaló kíséretében hívjuk diákjainkat szeretettel a 2021. szeptember 13-án, 10:00 órától esedékes évnyitóra:

  1. Az évnyitó ünnepélyre 2021. szeptember 13-án az iskola nagy épületének parkjában kerül sor. Az ünnepély 10:00 órakor harangszóval és az előkészítősök bevonulásával kezdődik.
  2. Az ünnepélyen minden részvevőnek védőmaszkot kell viselnie. A résztvevőknek lehetősége lesz a kézfertőtlenítésre, illetve fontos lesz betartani a biztonságos távolságot és elkerülni a torlódást. Ezen szabályok betartásával az évnyitón idén a szülők is részt vehetnek. 
  3. Az évkezdő napon minden diáknak díszegyenruhában (szolid fehér-fekete öltözetben + iskolanyakkendővel) kell megjelenni a tanintézményben.
  4. Az előkészítő osztályosok 9:30-tól gyülekeznek a nagyépület udvarán, ahol Bálint Rozália tanítónéni és a 12. osztályosok fogják várni.
  5. A 10. osztályosok 9 órakor találkoznak az osztálynevelőkkel, akiknek irányításával segítenek az évnyitó előkészületeiben.
  6. A többi iskolai csoportot arra kérjük, hogy 9:15-9:55 között keressék az osztályközösségüket az iskola parkjának azon részén, amit az osztálynevelők/tanítók kijelölnek számukra.
  7. A körülbelül egy óra időtartamúra tervezett ünnepély után közvetlenül átvonulunk a városi stadionba, ahol terveink szerint elkészítjük a hagyományos nagy iskolafotót.
  8. Az iskolafotót követően minden osztályközösség számára osztálynevelői órára kerül sor, ami 13:00 óráig tart.  
  9. A bentlakó diákok 12-én, vasárnap délután 16:00 órától foglalhatják el a bentlakási szobákat a nevelők irányításával. A bentlakás épületébe a szülők sajnos továbbra sem léphetnek be. Kérjük a szülők szíves megértését.
  10. Az iskolabusz 2021. szeptember 27-én indul el, a korábban meghirdetett útvonalakon. Amint az várható volt, sajnos minden jelentkezőt nem áll módunkban kiszolgálni. Tisztelettel kérjük a jelentkezési sorrend alapján összeállt és az alábbiakban közölt utaslistát tudomásul venni.
 Székelykeresztúr – Csekefalva – SzentábrahámSzékelykeresztúr – Alsóldogfalva – ÚjszékelySzékelykeresztúr – Betfalva
1Szász GrétaTakó Lajos-KrisztiánHurubás Z. Zoltán
2Péter LászlóMátéfi DorottyaHurubás Z. István
3Szász MárkJakab Sarolta BorbálaSzakács Anita
4Isztojka JánosBuzogány Attila CsabaGergely Nóra
5Pál Ata SzabolcsLászló ÁronSzécsi Adorján-Rudolf
6Péter ZsanettJakab Fanni Éva LujzaBoros Dávid
7Péter Hunor ElődMuszka Hanna AbigélImre Tímea
8Joó AndreaPop CristinaSzécsi Róbert Szabolcs
9Pál Előd IstvánMáté-Derzsi DávidSzécsi Barna
10Bedő Zalán AdorjánMáté-Derzsi BeátaSzécsi Szilárd
11Bedő Tamás AdriánBurszán BalázsFazakas Mátyás
12Demeter-Török Barbara-ÁgnesFarkas Dávid AttilaSzakács Zoltán Csaba
13Lőrinczi HannaGagyi NoémiFazakas Mátyás Zoltán
14Bakó Barbara-KittiSzávuly Emese-NoémiMárton Mercédesz
15Bálint Dóra Szakács Edina
16Bakó Nóra Marton Bence

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük