Pályázati kiírás az egyházi beleegyezés megszerzésére

Megosztás

Iktatószám: 204/2022

Pályázati kiírás a székelykeresztúri Berde Mózes Unitárius Gimnázium igazgatói állásának betöltéséhez szükséges egyházi beleegyezés megszerzésére

            A Magyar Unitárius Egyház Képviselő Tanácsa a Tanügyminisztérium által meghirdetett igazgatói versenyvizsgára jelentkezőknek pályázatot ír ki az egyházi beleegyezés megszerzésére.

            A vizsga a Tanügyminisztérium által kért szakmai iratcsomó tartalmának és a pályázók középtávú menedzsmenti tervének értékelése által történik.

A vizsgabizottság a pályázók értékelése alapján javaslatot tesz az egyházi beleegyezés kibocsátására, amelyet az Egyházi Képviselő Tanácshoz terjeszt fel. Az EKT vagy rendkívüli esetben az EKT Elnöksége a vizsgabizottság javaslatát megvitatva dönt az egyházi beleegyezés kibocsátásáról.

A jelentkezéshez szükséges iratcsomót a Berde Mózes Unitárius Gimnázium Titkárságán kell benyújtani munkanapokon 10-14 óra között, a 2022. február 23-28. közti időszakban.

A versenyvizsgára 2022. március 3-án, csütörtökön 16 órakor fog sor kerülni Székelykeresztúron a Berde Mózes Unitárius Gimnáziumban.

            Kolozsvár, 2022. február 22.

Atyafiságos tisztelettel:

Kovács István püspök s.k.

Andrási Benedek oktatási előadó-tanácsos s.k.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük