Tanévnyitó – 2022. szeptember 5.

Megosztás

Kedves diákok, tisztelt szülők!

            Elérkezett az idő, hogy a 2022/2023-as tanévvel kapcsolatos első tudnivalókat az érdeklődök tudomására hozzuk. Az alábbi fontos tudnivaló kíséretében hívjuk diákjainkat szeretettel a 2022. szeptember 5-én, 9:00 órától esedékes évnyitóra:

  1. Az évnyitó ünnepélyre 2022. szeptember 5-én az iskola nagy épületének parkjában kerül sor. Az ünnepély 9:00 órakor harangszóval és az előkészítősök bevonulásával kezdődik.
  2. Az évkezdő napon minden diáknak díszegyenruhában (szolid fehér-fekete öltözetben + iskolanyakkendővel) kell megjelenni a tanintézményben.
  3. Az előkészítő osztályosok 8:40-től gyülekeznek a nagyépület udvarán, ahol Biró Mária tanítónéni és a 12. osztályosok fogják várni.
  4. A 10. osztályosok 8:15 órakor találkoznak az osztálynevelőkkel, akiknek irányításával segítenek az évnyitó előkészületeiben.
  5. A többi iskolai csoportot arra kérjük, hogy 8:30-8:50 között keressék az osztályközösségüket az iskola parkjának azon részén, amit az osztálynevelők/tanítók kijelölnek számukra.
  6. A körülbelül egy óra időtartamúra tervezett ünnepély után közvetlenül az 0-12 osztályokkal átvonulunk a városi stadionba, ahol terveink szerint elkészítjük a hagyományos nagy iskolafotót.
  7. Az iskolafotót követően minden osztályközösség számára osztálynevelői órára kerül sor.  
  8. A bentlakó diákok 4-én, vasárnap délután 16:00 órától foglalhatják el a bentlakási szobákat a nevelők irányításával. A bentlakás épületébe a szülők csak korlátozottan léphetnek be. Kérjük a szülők szíves megértését.
  9. Az iskolabusz 2022. szeptember 19-én indul el, a korábban meghirdetett útvonalakon. Amint az várható volt, sajnos minden jelentkezőt nem áll módunkban kiszolgálni. Tisztelettel kérjük a jelentkezési sorrend alapján összeállt és a későbbiekben közlésre kerülő utaslistát tudomásul venni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük