A bentlakás eszközbeszerzésének támogatása – BGA Zrt-2023

Megosztás

A Bethlen Gábor Alap Bizottságának 72/2023. (08.28.) számú határozata alapján a Berde Mózes Unitárius Gimnázium 600.000 Forint értékben vissza nem térítendő támogatást ítélt meg a „Gondoskodó Nemzet Program oktatási célútevékenységének támogatása” – nevezetesen A Gimnázium eszközbeszerzéseinek támogatása céljából.

A projekt célja a Berde Mózes Unitárius Gimnázium bentlakása eszköztárának bővítése/javítása, hogy a gimnázium működése megfeleljen az alapvető és elvárható közösségi és oktatási minőségnek. A pályázat célcsoportja a Gimnázium tanulóinak bentlakó közössége, illetve a nyári egyházi ifjúsági programokban résztvevő helyi és vendégül látott gyermekcsoportok.

A megítélt támogatás teljes összegét a bentlakási szobák bútorzatának feljavítására fordítottuk. Összesen 10 darab jó minőségű, korszerű, egy személyes ruhásszekrény készíttetése és elhelyezése jelentősen javítja a bentlakó diákok környezetét és kényelmét. A bútordarabokat a segesvári székhelyű Xilomob k.f.t. készítette kifejezetten az iskolai igények figyelembevételével.  

 A bentlakás felszerelése és bútorzata további fejlesztésre szorul. A diákok mindennapi minőségi életkörülményeihez további támogatásokat fogadunk el. Az lapvető lakhatási feltételek javítása mellett egy bentlakási közösségi tér kialakítását is tervbe vettük. Az infrastrukturális fejlesztést több lépésekben szeretnénk megvalósítani.

Köszönjük a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-nek a támogatást és a kivitelező cég munkatársainak az igényes és pontos munkát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük